Δώρος & Σούλα Θεοδώρου
+357 99646543
Προδρόμου 129α,
2064 Λευκωσία

0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ HERBALIFE NUTRITION

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Product was successfully added to your shopping cart.

Η εταιρεία μας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H Herbalife είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής με πάνω από 39 χρόνια πείρας στον χώρο, με μοναδικό της στόχο να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ακολουθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, επιστημονικά ελεγμένα, τα οποία έχουν γίνει αγαπητά από όλους όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς και οι οποίοι έχουν ως στόχο να πετύχουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν ήδη καταφέρει και διατηρούν το εκπληκτικό τους αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε και να σας στηρίξουμε για να πετύχετε κι εσείς το δικό σας επιθυμητό αποτέλεσμα.

H πολύχρονη πείρα της Herbalife την κατατάσσει στην κορυφή με ρόλο ηγετικό στον τομέα της διατροφής , της υγείας και της ευεξίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτυχθεί σε 94 χώρες ανά την υφήλιο με προϊόντα που στα τόσα χρόνια της δραστηριότητας της παραμένουν σταθερά στην πρώτη θέση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Η σωστή διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής πάντα ήταν ο στόχος και η αποστολή της Herbalife.

Τα αποτελέσματα από τη χρήση των προϊόντων και η στήριξη από τους καταναλωτές την ανέβασαν και την κρατούν στην κορυφή στα υποκατάστατα γεύματος που διατίθενται μόνο μέσω των Ανεξάρτητων Μελών της εταιρείας που ξεπερνούν πλέον τα 2 εκατομμύρια σ’ όλο τον κόσμο.

herbalife